Förändra fasaden

Standard

När man är ute och håller på i trädgården är det lätt att man glömmer bort hur sin fasad och sitt hus ser ut, man är fokuserad på att få en så fin trädgård som möjligt. Ta en stund och vänd dig mot huset och kolla om det är något som behöver åtgärdas på ditt hus.

house

Det behöver inte vara en totalrenovering av fasaden, utan det kanske räcker med lite förbättringar med färg eller någon bräda som kanske behöver bytas ut. Kolla upp hur fönster och fönsterbrädor ser ut. Sitter alla vindskivor på plats och är dom i godtagbart skick eller kanske det är någon som skulle behövas bytas ut. Ser grunden bra ut eller kan det vara något som behöver åtgärdas, det kanske räcker med lite puts och en rengöring så ser den bra ut.

Du kanske redan har gjort en större renovering av din fasad och det enda som du kan komma på är det gamla husnumret som har suttit där de senaste åren. Kolla upp Fasaddekor.se så hittar du exklusiva och unikt designade siffror för ditt hus. Alla grannar kommer att bli avundsjuka. Måla om sitt hus behöver du inte göra varje år, oftast beror det på vilken typ av färg du målat det med. Följ de rekommendationer som färghandlaren och vad som står på din färgburk.

Ibland behöver det inte åtgärdas så mycket och om du konstant har ett underhåll på ditt hus så blir det inte så mycket att åtgärda från gång till gång. Om det däremot är tvärtom och du inte gör något under en längre period så kan det bli kostsamt och ta lång tid innan saker och ting blir åtgärdat. Genom att fixa lite då och då med huset gör att du kan spara en del pengar och du kommer att känna en större tillfredsställelse med ditt hus.