Förnya trädgården

Standard

Nu när våren är här och sommaren närmar sig så smått kan det vara en bra idé att förnya lite i sin trädgård, vilket faktiskt inte behöver vara alls så omfattande som det låter. Här kommer några tips på hur man kan förnya i sin trädgård.

929632-gartnern-gardening

Lägg en stengång

Något som faktiskt är enklare än vad det låter och som också blir väldigt snyggt är att låta anlägga någon form av stengång i trådgården. En stengång kan ju också se ut på så väldigt många olika sätt. Ett bra tips är att se vad som passar bäst ihop med övriga delar av trädgården.

Nytt i rabatten

Att sätta lite nya blommor eller andra växter i rabatterna är ett annat tämligen enkelt sätt på vilket man kan förnya sin trädgård. Ett bra tips är att satsa på mycket färg i rabatterna eftersom detta blir väldigt snyggt till sommaren och kanske även blommor och växter som är lite ovanligare.

Plantera träd

Även om det kanske tar några år innan det fulla resultatet syns så kan det ändå vara ett bra tips att plantera ett par träd i trädgården och varför inte då fruktträd så man får lite belöning för både arbete och väntan.