Hålla ordning och reda på tomten

Standard

Hur ser det ut kring våra hus och våra hem? Hur sköter du din trädgård och området kring huset, nu vill vi inte lägga någon skuldbörda på den som inte håller på lika mycket utomhus. Vissa har en större förmåga att hålla ordning och reda på tomten.

Visst är det trevligt när man röjt upp allt efter vintern och det börjar som smått att gro i våra trädgårdar. Gräset börjar växa och få den gröna sköna färg som hör sommaren till. Det är en hel del pyssel med att hålla det snyggt utomhus. Det kan vara häckar som behöver klippas och kanske till och med träd som behöver beskäras.

Om man inte har orken själv att fixa så kan man alltid leja bort det till någon firma med allservice som kommer och hjälper till med det tyngsta arbetet. Det ska vara njutbart att kunna kliva ut på sin egna tomt och och inte betungande. Försök att pyssla lite själv så mycket du orkar och lej bort resterande.

Självklart så ska man inte bry sig om vad grannar och andra tycker men det är en viss belåtenhet när man fått gräsmattan och häcken klippt och man kan luta sig tillbaka i sina trädgårdsmöbler och njuta av sin trädgård och sitt hus.