Skapa förändring i uterummet

Standard

Du kanske börjar på bli less på den inredning som uterummet har? Är det dags att skapa förändring i uterummet, du behöver kanske inte renovera och bygga om utan det räcker med lite nytt tänk och lite annan inredning för att det ska känna trivsamt och gemytligt i ditt uterum.

marine style

Börja med att skriva ner hur du skulle vilja att ditt uterum skulle se ut, kolla runt på nätet för att hämta inspiration till dit uterum. Det finns mycket att kolla på och säkert något som faller dig på läppen och som du kan applicera i ditt eget rum. Gör ett så kallat Moodboard där du skriver ut bilder och sätter fast färgprover för att få fram en känsla hur rummet ska bli. Det går också att ladda hem appar som du kan laborera med. Fördelen när man jobbar med dessa moodboard är att du kan ändra och testa olika färgkombinationer och möbler för att få de exakt som du vill ha det.

När du väl har klart för dig hur du vill att ditt uterum ska bli så är det dags att ta på sig jobbarhandskarna och rensa ur rummet först, bort med allt så att du kan börja om helt från grunden. Kolla så att allt är okay runt kring i uterummet, nu när det är tomt på allt så har du möjligheten att ändra och byta eller förbättra färger eller annat som slitits och nötts av tidens tand. När du är klar så börjar det roliga med att inreda med dina nya produkter och detaljer.  Sedan anordnar du en nyinvigning av uterummet så att alla får se hur bra det blev.